Beste leden van Esca Handbal

Na 2 jaar samenwerking met AAC en 1 jaar met AAC en Swift heeft het Esca bestuur besloten om de samenwerking te beëindigen. Komend jaar gaat AAC en Swift verder onder de fusie naam  DFS en gaat Esca alleen verder op Valkenhuizen.
Dit betekent dat het 2e team AES wat uitkomt in de Hoofdklasse weer alle thuiswedstrijden gaat spelen op de zaterdag avonden in hal 4 en dus verder gaan als Esca dames 1.
Ook 3E team AES gaat dezelfde zaterdag spelen onder de naam Esca Dames 2 uitkomend in de 2e klasse.
Voorlopig is gepland dat de heren in de 2e klasse gaan spelen op zondag maar hierover wordt nog nader bericht.
Dames 1 van Esca wordt al 2 jaar getraind door Daan Soumokil en Michael de Blok en niet zonder resultaat.
In het eerste jaar werd EAS 2 kampioen en promoveerde naar de hoofdklasse en dit jaar werd meegedaan om het kampioenschap in de hoofdklasse.
Jammer was dat er erg weinig aandacht aan dit team is besteed er stond niets over in de krant en ook niet op Arnhem sport.
Dit  jaar gaan we dit duidelijk veranderen en we starten hiermee op 20 augustus een buiten training daarna gaan we de zaal weer in op de dinsdag  van 19.00 tot 2100 uur en de donderdag van 19.00 tot 22.00 uur.
Alle speeldata en de team indeling gaat u vinden op onze site en we gaan ook zorgen dat de resultaten in de krant te vinden zijn.
We hopen dat we dit jaar weer meedoen in Arnhem  en dat jullie als toeschouwers weer volop aanwezig zijn op de tribune.
Tot slot willen wij nog met enige trots melden dat onze Hoofdsponsor Klaverblad het bestaande contract verlengt heeft tot 2020 waar we heel blij mee zijn.

Jan Wensink